Black Friday TV

De Black Friday week is begonnen! Op deze pagina houden we alle tv black friday deals in de gaten. Dit doen we specifiek voor 8K en 4K tv’s. Het is daarom slim om deze tv blackfriday uitverkoop pagina op te slaan bij je favorieten of direct een prijsalert in te stellen bij jouw favoriete tv!

TV black friday

Wat zijn de Black Friday TV deals?

Ben je van plan om eerdaags een nieuwe tv te kopen? Dan heb je geluk. Het is namelijk bijna Black Friday en Cyber Monday. Al tientallen jaren hebben grote retailers hun televisies dan afgeprijsd tijdens de Black Friday uitverkoop. Dit jaar in 2023 belooft dit niet anders te zijn. Black Friday valt dit jaar op 24 november en cyber monday op 27 november 2023. 

Door de inflatie en het feit dat tv-modellen steeds geavanceerder worden, wordt het steeds belangrijker om juist tijdens Black Friday een kwalitatieve 4k of 8k tv te scoren tegen een hoge korting. Bovendien valt Black Friday dit jaar op een perfect moment voor het WK voetbal. Zo geniet jij van de voetbalwedstrijden op een groot en helder tv-scherm!

Waar vind ik Black Friday TV deals?

De beste Black Friday-deals voor tv’s vind je vooral bij grote bekende webshops zoals Bol.com, CoolBlue, HelloTV, Expert, HiFi Klubben en Amazon. Velen hebben kortingen van 20% tot 50% in heel november en vooral op Black Friday en Cyber Monday.

Ga direct naar de tv kortingspagina’s van de onderstaande webshops door op het logo te klikken.

expert logo black friday
Expert
Bol.com logo
Bol
coolblue logo
CoolBlue
EP
Amazon
hello tv logo black friday
HelloTV
hifi klubben logo black friday
HiFi Klubben

Klik op de logo’s om direct naar de Black Friday tv deals van de desbetreffende webshop te gaan!

Onze favoriete Black Friday tv deals

Of je nu op zoek bent naar een slimme, betaalbare TV of een high-end TV die je thuis een bioscoopervaring geeft, je vindt gegarandeerd wat je zoekt met korting deze Black Friday. De prijzen worden op deze pagina direct aangepast wanneer de Black Friday tv sale begint.

Beste 8K TV Black Friday deals

Hieronder vind je een aantal dure 8K tv die momenteel in de uitverkoop zijn. Houd ze in de gaten, stel een prijsalert in en profiteer van hoge korting bij aanschaf van een kwalitatieve high tech tv tijdens de Black Friday periode. Dit zijn grote 8K tv’s waarmee je met grote vriendengroepen kunt genieten van het aankomende WK met levensechte beelden.

Beste 4K TV Black Friday deals

Vind hier een impressie van 4K tv’s die momenteel in de aanbieding zijn en waarvan we verwachten dat deze tijdens Black Friday nog goedkoper worden aangeboden. Bij voorkeur stel je alvast een Black Friday prijsalert in om er zeker van te zijn dat je geen deal mist!

Let hierop bij het kopen van een tv tijdens Black Friday

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe tv tijdens de Black Friday sale.

 1. Controleer of de korting echt is

Ten eerste is het belangrijk om te ontdekken of het een echte kortingsdeal is of dat de prijzen juist de afgelopen maand verhoogd zijn en zodat de korting meer lijkt dan dat het eigenlijk is. Je kunt dit controleren door op onze website naar de prijshistorie te kijken van jouw favoriete tv. Hier kun je precies zijn wat de tv het afgelopen jaar gekost heeft. Zo kun je de waarde van de aanbieding inschatten.

2. Wacht niet te lang

Ten tweede is het belangrijk om te weten dat Black Friday dit jaar op 24 november 2023 valt. Daarbij wil dit niet zeggen dat er op deze dag voor jouw favoriete tv de allerhoogste korting is van het jaar. Het kan zijn dat jouw tv juist in de week ervoor goedkoper is dan op Black Friday zelf. Bovendien kan het zo zijn dat op Cyber Monday jouw favoriete tv ineens in de aanbieding is. Wat we ermee willen zeggen is dat je niet altijd precies hoeft te wachten op vrijdag om jouw tv te kopen. Sommige webshops stunten al in de dagen ervoor. Wachten loont dan dus niet altijd. Als jij een goede aanbieding ziet voor een lage prijs, wacht dan niet te lang. Het kan zelfs zijn dat een prijs van een tv een paar keer per dag wordt aangepast door het prijsalgoritme van sommige moderne webshops!

3. Koop er direct een soundbar bij

Het loont soms om bij aanschaf van je nieuwe tv er gelijk een soundbar bij te kopen. Vooral Coolblue biedt vaak bij een 4k of 8k tv goedkoop een soundbar aan. Zo kun je veel geld besparen in plaats van dat je later los nog een soundbar moet bestellen.

Laat weten wat jij ervan vindt!

   Laat een reactie achter

   8K Vergelijker
   Logo
   Vergelijk items
   • 8K TV's (0)
   • 4K TV's (0)
   Vergelijken